Dodatna ponudba

Logarska dolina, ki se s severne strani zajeda v Kamniško-Savinjske Alpe, je del Solčavskega in velja za eno najlepših ledeniških dolin v Evropi.

 

Leta 1987 je bila razglašena za krajinski park, kot del Solčavskega, ki je prejemnik naziva EDEN  evropska destinacija odličnosti  pa se uvršča tudi med najodličnejše primere trajnostnega razvoja v Evropi.

 

Ker je ravno prav odmaknjena od hektičnega vsakdana, je lahko slikovita okolica, polna navdiha, izjemna kulisa za poslovna srečanja, najrazličnejša praznovanja in celo poroko.

 

Več o Logarski dolini in Solčavskem

 

Poslovna srečanja

Odmaknjena od mestnega vrveža in hektičnega vsakdana, obdana z gozdovi in grebeni hribov, ki v zaključku doline preidejo v strma skalnatna pobočja Kamniško-Savinjskih Alp, Logarska dolina predstavlja slikovit svet, poln navdiha, ki je lahko izjemna kulisa vašemu poslovnemu srečanju...

 

V objemu neokrnjene narave bodo vaša poslovna srečanja, izobraževanja, predstavitve, seminarji ter konference dobile povsem nove razsežnosti.

 

Izberite najprimernejšo sobo za vaše poslovno srečanje

Izbirate lahko med 4 različnimi konferenčnimi dvoranami (Brest, Lipa, Tisa in pa Palenk) ter lovsko sobo, v velikosti od 55 pa vse do 115 kvadratnih metrov. Prostori lahko sprejmejo od 20 do 100 oseb, odvisno od razporeditve, razpolagamo pa tudi z bogato tehnična oprema (ozvočenje, prenosni mikrofoni, projekcijsko platno, prenosni računalnik, DVD/CD predvajalnik, LCD projektor, flip chart s pisali itd.). V vseh prostorih je na voljo brezžični internet.
 
Za podrobnejše informacije o možnem številu oseb glede na postavitev v posameznih dvoranah (kino postavitev/postavitev z mizami) smo vam na voljo.
 

Poroke

Poroka v idiličnem okolju Logarske doline je resnično edinstvena. Medtem ko se veter rahlo poigrava z listi dreves, sinička skače z veje na vejo, v ozadju pa se sliši šumenje voda, si bosta obljubila večno zvestobo, trenutek pa se bo zagotovo vtisnil v spomin prav vsem navzočim. Lokacij za poročno slavje je v Logarski dolini mnogo. Lahko dahneta svoj da pod čudovitim slapom Palenk v bližini hotela ali pa na cvetočem travniku, obdana z veličastnimi vršaci Kamniško-Savinjskih Alp.

 

Zaupajte nam vaše želje in dovolite, da vama pričaramo sanjsko poroko, ki bo zagotovo dobra popotnica vajini skupni življenjski poti.

 

Kontaktirajte nas

Doživetja v okolici

 

Logarska dolina je del Solčavskega in velja za eno najlepših alpskih ledeniških dolin v Evropi. Kot prejemnica naziva EDEN – evropska destinacija odličnosti – se uvršča tudi med najodličnejše primere trajnostnega razvoja v Evropi.

 

Sožitje med lokalnimi tradicijami, prebivalstvom in naravo se odraža tako v naravi kot tudi kulturni dediščini, zato je mirno okolje primerno za raziskovanje številnih znamenitosti v bližnji in daljni okolici, vse dni v letu. Na svoj račun bodo zagotovo prišli tudi ljubitelji pohodništva, kolesarjenja, jadralnega padalstva in številnih drugih (adrenalinskih) aktivnosti na prostem.

 

Več o Logarski dolini in Solčavskem

Odkrijte širok nabor aktivnosti v okolici

Green Globe
Green Globe