SPLETNA REZERVACIJA

Naša vizija in cilji

Naša vizija in cilji

Vizija

Družina Plesnik živi v dolini že od 1426 in turizem je vedno bil del našega življenja. Naša vizija je biti drugačen. To nam omogoča prečudovita narava, ki nas obkroža in tudi odlična storitev in ponudba. Trajnostno delovanje, ki pomeni manjšo porabo energije, vode, odpadkov smo z prenovo hotela samo še nadgradili. Naš cilj je med drugim tudi izboljšati kakovost bivanja gostov, zato smo v ponudbo vpeljali razne programe za zdravje, kot so Ayurvedski programi in Pure power of nature, ki celostno obravnavajo človeka in mu pomagajo, da ohranjati in izboljšati zdravje.

 

Cilji

Naš cilj je gostom ponuditi visokokakovostne storitve, kjer nam je zelo pomemben tudi naraven, socialen in kulturni vidik. Želimo širiti zavedanje o trajnostnem obnašanju in pomenu le-tega. Skušamo soustvarjati boljši svet za generacije za nami.

 

Zakaj smo se odločili za pridobitev okoljskega znaka GREEN GLOBE?

Trajnostno delovanje ni za nas nič novega, tako so živeli že naši predniki in nam zapustili čisto in neokrnjeno naravo. Vse to dokazujejo tudi številna priznanja na področju trajnostnega delovanja Logarske doline in Solčavskega. Da pa to dokažemo še širši javnosti, je bil ta certifikat logičen korak. Vedno si želimo živeti kakovostno življenje zasebno in to tudi z veseljem nudimo gostom našega hotela.

 

Green Globe
Green Globe