SPLETNA REZERVACIJA

Po zdravje v Alpe

Velnes za zdravo življenje v naročju Alp - Velnes za zdravo življenje v naročju Alp

 

 

Projekt Velnes za zdravo življenje v naročju Alp (Po zdravje v Alpe)nastaja s pomočjo Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželja (pristop Leader) preko Zavoda Savinja (LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline). Organ upravljanja za Program razvoja podeželja RS za obdobje 2014 – 2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Projekt delno financira EU.

 

O PROJEKTU

Projekt »Velnes za zdravo življenje v naročju Alp« je namenjen turistom in domačinom, ki obiskujejo naš hotel in iščejo predvsem mir ter neokrnjeno naravo, da se odmaknejo od vsakdanjega tempa in stresa. Gostje čedalje bolj iščejo in obiskujejo kraje, ki so oddaljeni od mest, mir ter kakovost. Po lastnih izkušnjah se najbolj sprostijo in najbolje počutijo v neokrnjeni naravi, hkrati pa lahko vsakodnevno uživali v velnesu. Veliko povpraševanje pa je tudi po ostalih tehnikah sproščanja, kot so masaže ter meditacije.

Današnji tempo življenja s prenatrpanim delovnikom vzame tudi tisti kratek prosti čas, ki smo ga včasih porabili le zase. Projekt je sestavljen iz niza preprostih aktivnosti, ki bi pomagale pri sproščanju telesa in duha po vsakodnevnih naporih v službi.

Projekt vključuje naslednje aktivnosti:

  • Tečaj masaže glave, vratu, hrbta in ramen z zelišči;
  • Bosa pot;
  • Meditacija pod slapom Palenk.

 

Turisti, ki obiskujejo nas ne znajo dobro skrbeti za dobro počutje, ne znajo izkoristiti zdravilne energije narave za svoje zdravje… Na tem mestu bi jim radi pomagali. Z operacijo želimo pomagati našim gostom, da bi si s pomočjo naravnih metod v stiku z naravo krajinskega parka Logarska dolina, olajšajo vsakodnevne težave, izboljšajo počutje in kvaliteto bivanja, ter s pomočjo pozitivne energije vstopajo v stik z drugimi ljudmi v svojem prostem času ter tudi na delovnem mestu