SPLETNA REZERVACIJA

Turistični vavčerji

Spoštovani, država je namenila pomoč turizmu v obliki turističnih vavčerjev, ki jih lahko koristite tudi v Hotelu Plesnik in Vili Palenk.


Turistične vavčerje lahko koristite v primeru rezervacije preko spletne strani www.plesnik.si ali maila info@plesnik.si. Boni oz. voucherji veljajo samo za nočitev z zajtrkom, kar pomeni, da si morate večerjo in vse ostale dodatne storitve doplačati.
Bon se lahko unovči izključno za nočitev z zajtrkom.

Večerje so strežene in stanejo € 28 po osebi na dan. Meni za prvi dan si izberete ob prijavi na recepciji, za naslednje dni, pa vas čaka na mizi pri zajtrku. V ceno 4-hodnega menija za več erjo je vključeno tudi malo kosilo čez dan (juha in solata).

Za potrditev rezervacije je potrebno plačati 30% akontacije na naš poslovni IBAN: SI56 3400 01011524 124- BANKA SPARKASSE, Cesta v Kleče 15, 1000 Ljubljana, SWIFT or BIC code: KSPKSI22XXX Naš naslov: Plesnik d.o.o., Logarska dolina 10, 3335 Solčava.
Lahko pa nam po telefonu sporočite številko kreditne kartice: številko, veljavnost ter CVC kodo, ki se nahaja na hrbtni strani kartice.
Vljudno prosimo, da pri plačilu navedete ime, na katerega se glasi rezervacija oziroma številko ponudbe.

Rezervacija - akontacija se ne vrača in se odšteje od končnega računa pred odhodom iz hotela. Porabi se lahko za vse dodatne storitve, ki ne grejo na bon, kot so: turistična taksa, večerje, masaže, pijača, koesa itd. V primeru, da ostalih storitev ne koristite zelo veliko, se zmanjša vrednost koriščenja bona.

Ko bo akontacija vidna na našem rač unu, vam jo še pisno potrdimo.

Cenik storitev


 

Green Globe
Green Globe