SPLETNA REZERVACIJA

Turistični vavčerji

Spoštovani gostje,

 

država je namenila pomoč turizmu v obliki turističnih vavčerjev, ki jih lahko koristite v Hotelu Plesnik in Vili Palenk. Turistične bone (lanske in letošnje) lahko koristijo izključno samo NASTANJENI GOSTJE.


Turistične vavčerje lahko koristite v primeru rezervacije preko spletne strani www.plesnik.si ali maila info@plesnik.si. 

 

TURISTIČNI BON 2020

Boni oz. voucherji veljajo samo za nočitev z zajtrkom, kar pomeni, da si morate večerjo in vse ostale dodatne storitve doplačati. Bon se lahko unovči izključno za nočitev z zajtrkom.

 

TURISTIČNI BON 2021

Novi boni 2021 veljajo od 16.7.2021 dalje in jih lahko unovčite za turistične, gostinske, športne in kulturne storitve. Za koriščenje bona je potrebno izpolniti obrazce ob prijavi v hotel, kasnejše urejanje ni mogoče.


Večerje so strežene in stanejo € 35 po osebi na dan. Meni za prvi dan si izberete ob prijavi na recepciji, za naslednje dni, pa vas čaka na mizi pri zajtrku. V ceno 4-hodnega menija za večerjo je vključeno tudi malo kosilo čez dan (juha in solata).

 

Doplačila:

- turistična taksa: € 2 po osebi na dan;

- prijavnina: € 2,50 po osebi

- živali: € 25 na žival na dan

- enoposteljna soba: € 25 na dan

Za potrditev rezervacije je potrebno plačati 10% akontacije na naš poslovni IBAN: SI56 3400 0101 1524 124 BANKA SPARKASSE, Cesta v Kleče 15, 1000 Ljubljana, SWIFT or BIC code: KSPKSI22XXX Naš naslov: Plesnik d.o.o., Logarska dolina 10, 3335 Solčava.
Lahko pa nam po telefonu sporočite številko kreditne kartice: številko, veljavnost ter CVC kodo, ki se nahaja na hrbtni strani kartice.
Vljudno prosimo, da pri plačilu navedete ime, na katerega se glasi rezervacija oziroma številko ponudbe.

Rezervacija - akontacija se ne vrača in se odšteje od končnega računa pred odhodom iz hotela. Porabi se lahko za vse dodatne storitve, ki ne grejo na bon, kot so: turistična taksa, večerje, masaže, pijača, koesa itd. V primeru, da ostalih storitev ne koristite zelo veliko, se zmanjša vrednost koriščenja bona.

Ko bo akontacija vidna na našem računu, vam jo še pisno potrdimo.

Cenik storitev

 

Prosimo, če natisnete obrazec za BON 2020 in ga izpolnjenega prinesete s sabo v hotel.

Obrazec za unovčenje turističnega bona

Obrazec za prenos bona

 

Green Globe
Green Globe