pravno obvestilo

Pravno obvestilo

 

Vse pravice pridržane. Uporaba spletnih strani Hotela Plesnik je dovoljena v obsegu in vsebinah, ki so objavljene na spletu, vendar ne morejo zamenjati in v celoti prevzeti vloge originalnih obvestil ali informacij.

 

Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja, zato Hotel Plesnik ne more prevzeti  nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov.

 

Politika zasebnosti

 

Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta si bomo prizadevali zagotavljati njihovo ažurnost in točnost, vendar Hotel Plesnik ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Uporaba vsebin je na lastno odgovornost. Ob napotitvi uporabnikov na druga spletna mesta ne  prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

 

Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

 

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet varstva avtorske in drugih sorodnih pravic ter vseh oblik intelektualne lastnine in so uporabnikom na voljo le za njihovo uporabo, vendar ne z namenom uporabe v komercialne ali kakšne druge pridobitne namene. Hotel Plesnik bo varoval zaupnost podatkov uporabnikov svojega spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili le z namenom izboljšanja spletnega mesta oz. za vzpostavitev stika z uporabnikom, če bo le-ta izrazil takšno željo.

Green Globe
Green Globe