SPLETNA REZERVACIJA

Wellness

Voda. Kamen. Les. Trije naravni elementi s svetlobo harmonično povezani v celoto. Prepustite se hedonističnim užitkom v hotelskem alpskem eko wellnessu, ki vas bo s svojo arhitekturo subtilno popeljal v svet dobrega počutja in razvajanja ter vas očaral s panoramskim pogledom na Kamniško - Savinjske Alpe.

 

Hotelski wellness sestoji iz štirih programsko različnih sklopov, ki so razpršeni po prostoru, a hkrati z elegantnimi prehodi povezani v celoto.

 

Osrednji centralni prostor definirata velik ogrevan whirlpool ter prostor s komfortnimi počivalniki. Veliko panoramsko okno, ki se vije preko celotne stene, omogoča dobro naravno osvetlitev in s pomočjo premišljene ambientalne osvetlitve obiskovalca sprosti in umiri, njegov pogled pa nežno popelje preko travnika proti alpskim vršacem z Ojstrico na čelu. 

 

V dveh manjših individualnih masažnih studiih se lahko prepustite razvajanju naših dveh strokovnjakov ayurvede, ki tudi najzahtevnejše goste ne pustita ravnodušne. 

 

Zavite stopnice iz osrednjega centralnega prostora vodijo eno etažo niže v lasten intimen svet, ki ga sooblikujejo turška, finska ter bio savna. Subtilna svetloba, mehkoba nežno valovite kamnite stene ter leseni elementi obiskovalcu omogočajo odmik od zunanjega sveta in njegovih vplivov ter popolno sprostitev in pomiritev.

 

 

Odpiralni čas wellnessa

Wellness je odprt vsak dan med 8.00 in 20.00.

Odpiralni čas wellnessa se prilagaja glede na sezono. (v skladu z Green Globe okoljskim znakom)

 

Cenik vstopa v wellness

Cena 3-urnega obiska v wellnessu po osebi znaša € 30.

Cena vključuje uporabo kopalnega plašča in brisače.

Za vse storitve je obvezna predhodna rezervacija na recepciji hotela.

 

Za skupine (min. 4 osebe)

  • joga, 60 min, € 15 po osebi
  • meditacija, 60 min, € 15 po osebi
  • joga in meditacija, 100 min, € 20 po osebi
  • savna programi, € 5 po osebi (vrtinčenje zraka, različne nege kože: peelingi in kreme...)

Informacije in rezervacije:

  • na recepciji hotela
  • po telefonu na 03 839 23 00
  • po mailu na info@plesnik.si
Green Globe
Green Globe