SPLETNA REZERVACIJA

Wellness

Voda. Kamen. Les. Trije naravni elementi s svetlobo harmonično povezani v celoto. Prepustite se hedonističnim užitkom v hotelskem alpskem eko wellnessu, ki vas bo s svojo arhitekturo subtilno popeljal v svet dobrega počutja in razvajanja ter vas očaral s panoramskim pogledom na Kamniško - Savinjske Alpe.

 

Hotelski wellness sestavljajo štirje programski sklopi, ki so prostorsko skrbno razmeščeni in hkrati z elegantnimi prehodi povezani v celoto.

 

Osrednji prostor definirata velik ogrevan whirlpool in odprt relaksacijski del s komfortnimi počivalniki. Veliko panoramsko okno, ki celotno steno odpira naravni svetlobi, nežno usmeri pogled in misel preko travnika proti alpskim vršacem z markantno severno steno Ojstrice. Mistiko naravne kulise dopolnjuje premišljena ambientalna osvetlitev, ki te sprosti in umiri.

 

V dveh manjših individualnih masažnih studiih se lahko prepustite masaži naših strokovnjakov ayurvede, ki z znanjem in prefinjenimi masažnimi tehnikami poskrbita tudi za najzahtevnejše goste. 

 

Iz osrednjega prostora vodijo zavite stopnice eno etažo niže v intimen svet, ki ga sooblikujejo turška, finska ter bio savna. Subtilna svetloba, mehkoba nežno valovite kamnite stene ter leseni elementi obiskovalcu omogočajo odmik od zunanjega sveta in njegovih vplivov ter popolno sprostitev in pomiritev.

 

 

Odpiralni čas wellnessa

Wellness je odprt vsak dan med 8.00 in 20.00.

Odpiralni čas wellnessa se prilagaja glede na sezono. (v skladu z Green Globe okoljskim znakom)

 

Vstop v Alpski Eko Wellness je dovoljen le gostom, ki bivajo v Hotelu Plesnik ali Vili Palenk.

Za skupine (min. 4 osebe)

  • joga, 60 min, € 15 po osebi
  • meditacija, 60 min, € 15 po osebi
  • joga in meditacija, 100 min, € 20 po osebi
  • savna programi, € 5 po osebi (vrtinčenje zraka, različne nege kože: peelingi in kreme...)

Informacije in rezervacije:

  • na recepciji hotela
  • po telefonu na 03 839 23 00
  • po mailu na info@plesnik.si
Green Globe
Green Globe