SPLETNA REZERVACIJA

AHAM joga oddih

Joga oddih v Hotelu Plesnik je idealna možnost za pobeg od vrveža sodobnega življenja in čas, ko se lahko osredotočite nase. Udeležite se čudovitega 7-dnevnega joga oddiha in uživajte v neokrnjeni naravi Logarske doline.

 

'Aham' pomeni 'Jaz', joga pa je način povezovanja z našo notranjostjo, ki nam omogoča uglašeno povezovanje z zunanjim svetom. Naš Aham Yoga Retreat vam pomaga razumeti pravi smisel joge. Poleg praktičnih vadb so vam na voljo tudi teoretične ure, ki na kratko obravnavajo različne teme in tako poglobijo vaš vpogled v jogo. Izbirate lahko tudi med številnimi dodatnimi aktivnostmi, kot so seminar o ajurvedi, ocena telesne konstitucije, ki jo opravi naš strokovnjak za ajurvedo, priložnost za ajurvedsko masažo in ogled kuharske demonstracije z našim hišnim ajurvedskim kuharjem.

 

Pridružite se programu Aham in se družite z enako mislečimi ter izkusite pristno jogo. Uskladite se s svojo notranjostjo, razširite svoje perspektive in poglobite poznavanje joge.

Joga AHAM oddih poteka v angleškem jeziku.

 

 

Termini:
 
6.-14. junij 2023
10.-18. oktober 2023

Spoznajte inštruktorja
 
Dayal Joy
 
Dayal je specialist ajurvede iz Indije in hkrati tudi certificiran inštruktor joge. Navdušujen je nad klasično hatha jogo, zato želi na svojih tečajih vedno posredovati pomen avtentičnih stilov joge. Dayalovi tečaji joge vključujejo zanimive informacij o vadbi, položajih, dihanju in še veliko več. Ajurveda in joga sta sestrski vedi, imata enake vedske korenine, zato Dayal v želji, da bi svojim strankam pomagal obnoviti harmonijo in povezanost z naravo, združuje obe.
 
Posebnosti
 • 2 dnevni joga seansi, ki vključujeta asane (vadbo drž), pranajamo (dihalne tehnike), joga nidro (vodeno meditacijo), dhjano (meditacijo), petje Aum, Surya in Chandra Namaskaras (pozdrav soncu in luni), Kapala Bhathi Kriya in še veliko več

  4 teoretični tečaji, ki zajemajo teme, kot so opredelitev in uvod v jogo, aštanga joga (osem udov joge), Bhagavat Gita (veliki ep, znan kot »Gospodova pesem«), čakre (točke moči), mudre (geste rok) in še veliko več

  Seminar o ajurvedi

  Prakruthi analiza (pogovor z našim strokovnjakom za ajurvedo, da bi diagnosticirali vašo telesno konstitucijo v skladu z ajurvedo)

  Ekskluzivno srečanje z našim hišnim kuharjem ajurvede, uvod v indijske začimbe in prikaz kuhanja

  Pristna 40-minutna masaža ayurveda

  Bivanje v butičnem hotelu s certifikatom Green Globe Eco

  Dostop do alpskega eko wellness centra

  Dnevni ekološki obroki iz svežih sestavin z lokalnih gorskih kmetij

  Nastanitev za 8 noči

  Vsak dan bo poln različnih jogijskih doživetij.

PROGRAM
 

Dan boste začeli s 75-minutno vadbo joge, ki vključuje raztezne, krepčilne in obnovitvene joga asane, zaključili pa jo boste s sproščanjem. Nato vam bomo v naši restavraciji postregli ekološki zajtrk z lokalnimi izdelki z bližnjih kmetij; na voljo so tudi vegetarijanske, brezglutenske in veganske jedi. Sledil bo bodisi teoretični pouk o posameznih temah joge, zaradi katerih je ta umik AHAM edinstven, bodisi analiza vaše telesne konstitucije in poživljajoča ajurvedska masaža z našo ekipo ajurvede.

 

Popoldne boste imeli čas zase, ki ga boste lahko preživeli v našem alpskem eko wellness centru z masažnim bazenom ter finsko, bio in parno savno ali pa se odpravili na prosto in se udeležili aktivnega kolesarjenja ali pohodništva.

 

Dan se zaključi z večerno sprostitveno in meditativno jogo, ki ji sledi okusna večerja. 

 

Dogodek se začne v torek zvečer z druženjem, ki mu sledi večerja, in konča v sredo po zajtrku.

 

Program poteka v angleščini.

AHAM joga oddih paket

(8 noči)

Dvoposteljna soba

(cena po osebi)

Enoposteljna soba

(cena po osebi)

Vila Palenk***S

6. - 14. junij 2023

€1.933 €2.052

Vila Palenk***S

10. - 18. oktober 2023

€1.823 €1.942

 

Doplačila:

• turistična taksa: 2€ po osebi na dan
• prijavnina: 2,50€ po osebi
 

Informacije in rezervacije:

• Rezervacijo lahko opravite po telefonu, emailu ali preko spletne strani: www.plesnik.si
• Telefon: +386 3 839 23 00
• Email: info@plesnik.si  
• Za potrditev je potrebno vplačilo 30% akontacije
 
Green Globe
Green Globe