Vaditelji joge

Dayal Joy

Dayal prihaja iz Indije in je strokovnjak s področja ajurvede ter hkrati certificiran inštruktor joge. Navdušuje se nad klasično hatha jogo, zato na svojih delavnicah velik poudarek daje avtentičnim stilom joge. Njegove delavnice joge vključujejo poglobljene informacije o vadbi, položajih in dihanju.

 

Ajurveda in joga sta sestrski vedi, imata enake vedske korenine, zato Dayal Joy združuje obe, saj želi svojim strankam omogočiti, da ponovno vzpostavijo harmonijo in povezanost z naravo.

 

Klik do aktualnih joga delavnic

 

Anja Jetter

Anja Jetter je vaditeljica joge, ki pri svojih urah joge združuje energično gibanje z zavestnim dihanjem in meditacijskimi vajami. Njeni tečaji so namenjeni krepitvi moči in iskanju ravnotežja, ki je potrebno za uravnovešeno in kvalitetno življenje.

 

Nekaj let je preživela v Aziji, kjer je spoznavala raznolikost joge in vpliv, ki ga joga ima na fizično in duševno počutje posameznika. Od takrat je sodelovala na različnih mednarodnih joga delavnicah in izobraževanjih na Baliju, v Šrilanki, Kaliforniji in Nemčiji.

 

Neprestano potuje in izpopolnjuje svoje znanje in doumevanje joga, zato v svoje delavnice vedno znova vključuje nove elemente filozofije in vadbe joge.

 

Klik do aktualnih joga delavnic

 

Tjaša in Tomo

 

Tjaša in Tomo sta par, ki si s hvaležnostjo deli strast in poslanstvo do poučevanja joge že dobro desetletje. Svoje jogijsko znanje nabirata tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Jogo poučujeta na različnih lokacijah, njun studio pa se nahaja v Mozirju. Njuna joga je mešanica moške in ženske energije, pravilnosti, strogosti in natančnosti ter hkrati nežnosti, mehkobe ter dopuščanja telesnega stika, ki ga poiščemo s Sabo. Sledi tradiciji Iyengar linije. Za ta stil joge je značilna uporaba pripomočkov za podporo, pomoč in pravilno izvajanje asan. Velik poudarek dajeta pravilnemu izvajanju samega položaja. Na koncu vedno sledi savasana – sproščanje.

 

Klik do aktualnih joga delavnic

 

 

 

Green Globe
Green Globe