Sobe

Hotel Plesnik je družinski butični hotel v osrčju Logarske doline in ikona trajnostne turistične ponudbe v slovenskih Alpah. Že več kot 80 let goste navdušuje kot hotel, ki ohranja pristen stik z naravo in njenimi zdravilnimi energijami. Sodobna alpska arhitektura in prefinjen dizajn ohranjata občutek domačnosti in identiteto prostora te edinstvene doline.

 

Izbirate lahko med 32 sobami v 4* Hotelu Plesnik in 11 sobami v depandansi, 3* Vili Palenk. Vsi gostje, ki bivajo v Hotelu Plesnik in Vili Palenk imajo v ceno namestitve vključen tudi vstop v alpski wellness.

 

Klik do cenika

Sobe v Hotelu Plesnik

Sodoben alpski arhitekturni dizajn, ki ohranja občutek domačnosti in identiteto prostora te edinstvene doline, vas v Hotelu Plesnik spremlja na vsakem koraku.

 

Sobe v Hotelu Plesnik bodo z udobjem navdušile tudi najzahtevnejše. Na voljo je kar 32 sob, gostje pa lahko izbirajo med enoposteljnimi, dvoposteljnimi, triposteljnimi in družinskimi sobami. Fleksibilna zasnova omogoča udobno bivanje, tako za posameznike, kot tudi za pare in družine.


Vse sobe imajo s kopalnico s prho, opremljene pa so s telefonom, kabelsko televizijo, sušilcem za lase, mini barom, sefom in brezžičnim internetom. Večina ima tudi balkon.

 

V sobah so vam na voljo filcani copati, ki jih ob odhodu lahko odnesete domov.

Enoposteljna soba v Hotelu Plesnik

Enoposteljna soba (15m2) ima kopalnico s prho, opremljena pa je s telefonom, kabelsko televizijo, sušilcem za lase, mini barom, sefom in brezžičnim internetom. Večina ima tudi balkon. Na voljo so vam na voljo tudi filcani copati, ki jih ob odhodu lahko odnesete domov. Vsi gostje, ki bivajo v sobah Hotela Plesnik, imajo v ceno bivanja vključen tudi vstop v alpski wellness.

Dvoposteljna soba v Hotelu Plesnik

Na voljo je več različnih dvoposteljnih sob, v velikosti od 15 m2 do 20 m2, z balkonom ali brez. Uživate lahko v pogledu na slap Palenk ali pa v pogledu na Alpe. Sobe imajo s kopalnico s prho, opremljene pa so s telefonom, TV-jem, sušilcem za lase, mini barom, sefom in brezžičnim internetom. Na voljo so vam tudi filcani copati, ki jih ob odhodu lahko odnesete domov.

Triposteljna soba v Hotelu Plesnik

Soba 202 ima tri postelje in kopalnico s prho. Opremljena je s telefonom, kabelsko televizijo, sušilcem za lase, mini barom, sefom in brezžičnim internetom. Na voljo so vam tudi filcani copati, ki jih ob odhodu lahko odnesete domov. Vsi gostje, ki bivajo v Hotelu Plesnik, imajo v ceno bivanja vključen tudi vstop v alpski wellness.

Družinska soba v Hotelu Plesnik

Družinska soba ima štiri postelje in kopalnico s prho. Opremljena je s telefonom, kabelsko televizijo, sušilcem za lase, mini barom, sefom in brezžičnim internetom. Na voljo so vam tudi filcani copati, ki jih ob odhodu lahko odnesete domov. Vsi gostje, ki bivajo v sobah Hotela Plesnik, imajo v ceno bivanja vključen tudi vstop v alpski wellness.

Kraljeva soba z balkonom v Hotelu Plesnik

Kraljeva soba z balkonom je največja soba v Hotelu Plesnik (27m2). Poleg kopalnice s prho je opremljena s telefonom, televizijo, sušilcem za lase, mini barom, sefom in brezžičnim internetom. Na voljo so vam tudi filcani copati, ki jih ob odhodu lahko odnesete domov. Vsi gostje, ki bivajo v Hotelu Plesnik, imajo v ceno bivanja vključen tudi vstop v alpski wellness.

Sobe v Vili Palenk

Prijetna in udobna depandansa v alpskem stilu je s hotelom povezana s pokritim prehodom. Na prvi pogled deluje majhna, vendar ji simpatično razgibana arhitektura omogoča umestitev 11 prostornih sob, ki jih odlikuje edinstven karakter.

 

Tudi v Vili Palenk lahko gostje izbirajo med enoposteljnimi, dvoposteljnimi, triposteljnimi in družinskimi sobami. Vse so bile popolnoma prenovljene leta 2018 s pomočjo sredstev evropskega sklada za regionalni razvoj ESRR.

 

Sobe razpolagajo s kopalnico s prho, telefonom, kabelsko televizijo in sušilcem za lase. Na voljo so vam tudi filcani copati, ki jih ob odhodu lahko odnesete domov.

Enoposteljna soba v Vili Palenk

Enoposteljna soba je sicer med manjšimi sobami(14m2), vendar ji premišljena razporeditev omogoča izjemno udobje. Razpolaga s kopalnico s prho, telefonom, televizijo in sušilcem za lase. Na voljo so vam tudi filcani copati, ki jih ob odhodu lahko odnesete domov. Vsi gostje, ki bivajo v sobah Vile Palenk, imajo v ceno bivanja vključen tudi vstop v alpski eko wellness.

Dvoposteljna ekonomična soba brez balkona v Vili Palenk

Dvoposteljna ekonomična soba brez balkona je med manjšimi sobami(14m2), vendar premišljena razporeditev omogoča izjemno udobje. Ima s kopalnico s prho, telefonom, televizijo in sušilcem za lase. Na voljo so vam tudi filcani copati, ki jih ob odhodu lahko odnesete domov. Gostje, ki bivajo v sobah Vile Palenk, imajo vključen tudi vstop v alpski wellness.

Dvoposteljna soba v Vili Palenk

Simpatično razgibane dvoposteljne sobe odlikujejo prefinjeni detajli, ki v sobah ustvarjajo edinstven alpski ambient. Sobe (20m2) razpolagajo s kopalnico s prho, telefonom, kabelsko televizijo in sušilcem za lase. Na voljo so vam tudi filcani copati, ki jih ob odhodu lahko odnesete domov. Gostje, ki bivajo v sobah Vile Palenk, imajo v ceno bivanja vključen tudi vstop v alpski eko wellness.

Triposteljna soba v Vili Palenk

Triposteljna soba v Vili Palenk se ponaša s kopalnico s prho, telefonom, kabelsko televizijo in sušilcem za lase. Na voljo so vam tudi filcani copati, ki jih ob odhodu lahko odnesete domov. Vsi gostje, ki bivajo v sobah Vile Palenk, imajo v ceno bivanja vključen tudi vstop v alpski wellness.

Družinska soba v Vili Palenk

V Vili Palenk sta na voljo 2 tipa družinskih sob: družinska soba z 2 dodatnima ležiščema in balkonom ter družinska sobo z ločenim stopniščem z 2 dodatnima ležiščema, vendar brez balkona. Oba tipa merita 30m2. Premišljena razporeditev omogoča izjemno udobje. Sobe razpolagajo s kopalnico s prho, telefonom, televizijo in sušilcem za lase. Na voljo so vam tudi filcani copati, ki jih ob odhodu lahko odnesete domov. Vsi gostje, ki bivajo v sobah Vile Palenk, imajo v ceno bivanja vključen tudi vstop v alpski wellness.

Green Globe
Green Globe