Ajurvedski paketi

Ajurvedski paket pomlajevanja

Cilj ajurvedskega programa pomlajevanja je preprečiti uničujoče učinke staranja na človeško telo, hkrati pa spodbujati kakovost in količino življenjske dobe. Masaže pomagajo okrepiti cirkulacijo, kar spodbuja prenos tekočin, kisika in hrane ter omogoča optimalno oskrbo. 

 

Izbirate lahko med 3-dnevnim, 5-dnevnim, 7-dnevnim in 14-dnevnim paketom.

 

Cene že od 801 € na osebo. Za več informacij nas kontaktirajte. 

 

Klik do kontaktnega obrazca

 

Ajurvedski paket za hujšanje

Ajurvedski program za hujšanje pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov, saj odstranjuje prekomerno vsebnost podkožne maščobe v telesu. Ključna pri tem programu je kombinacija posebne diete v kombinaciji z jogo in meditacijo. 

 

Izbirate lahko med 7-dnevnim ali 14-dnevnim programom.

 

Opozorilo: Za boljše rezultate pri tem paketu priporočamo t.i. GM dieto z rahlimi prilagoditvami (prehranjevanje po principu GM se osredotoča na uživanje kompleksnih oglijkovih hidratov in nizkaloričnih živil (angl. General Motors Diet). Količina izgubljene teže je odvisna od telesnih značilnosti in metabolizma vsakega posameznika.

 

Cene že od 1701 € na osebo. Za več informacij nas kontaktirajte.

 

 

Klik do kontaktnega obrazca

 

 

Ajurvedski paket za sprostitev

Po ajurvedi ima zdrava oseba v harmoniji telo, duh in razum. Ključni namen tega ajurvedskega paketa je sprostitev telesa in duha. Na voljo so vam 5-dnevni, 7-dnevni in 14-dnevni programi, ki potekajo v angleškem jeziku

 

Vrste masaž se določi šele ob prihodu v hotel, po posvetu s strokovnjakom, saj ima vsaka masaža svoje indikacije in kontraindikacije. Rezultati so odvisni od odziva telesa. Ženskam med menstruacijo so nekatere masaže celotnega telesa odsvetovane, zato priporočamo da se pri izbiri datumov poskušate izogniti temu času. Program ni primeren za nosečnice.

 

POMEMBNO: programi niso izvedljivi med novoletnimi prazniki (28.12.-2.1.).

 

Cene že od 1300 € na osebo. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

 

 

Klik do kontaktnega obrazca

 

 

Ajurvedski detoks paket

V telesu se nabirajo fizični, duševni in čustveni toksini, ki negativno vplivajo na zdravje. Cilj tega paketa je uravnotežiti vato, pito in kapo (tri doše), prebaviti in odstraniti amo (toksine) iz telesa, uravnotežiti in okrepiti prebavni ogenj ter obnoviti naravno inteligenco telesa.

 

Izbirate lahko med 7-dnevnim in 14-dnevnim programom.

 

Masaže v paketih se določijo šele po posvetu s strokovnjakom, saj ima vsaka svoje indikacije in kontraindikacije. Rezultati so odvisni od odziva telesa. Ženskam se priporoča, da datum prilagodijo menstrualnemu ciklusu, saj med menstruacijo nekatere masaže niso priporočljive. Program ni primeren za nosečnice

 

Cene že od 1701 € na osebo. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

 

 

Klik do kontaktnega obrazca

 

 

Ajurvedski paket za nego sklepov

Ajurveda preučuje in odpravlja vzroke nastanka težav, zato je izjemno učinkovita pri preventivi. S posebnim pristopom pri ajurvedskem programu za nego sklepov pripomoremo k učvrstitvi in podpori sklepov ter mišic in tkiv, ki jih obdajajo, ter izboljšamo cirkulacijo.

 

Izbirate lahko med 5-dnevnim, 7-dnevnim in 14-dnevnim programom.

 

Cene že od 1300 € na osebo. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

 

 

Klik do kontaktnega obrazca

 

 

 

 

Green Globe
Green Globe