SPLETNA REZERVACIJA

Kulinarika

Čuti zavibrirajo. Brbončice se radostno prebudijo. Z domačnostjo, radostjo in nasmehom na obrazu servirana hrana popelje gosta na kulinarično popotovanje.

 

V našem hotelu lahko uživate v izbrani in okusni hrani v treh različnih ambientih. 

Restavracija predstavlja s svojim elegantnim ambientom ter samopostrežnim bifejem, ki se s centralno postavitvijo v sami restavraciji manifestira kot poudarjen osrednji element, največji prostor. Dodana vrednost prostora je velik kamin, ki v dolge hladne zimske večerje nežno in subtilno vnaša toplino in mir.

Kontapunkt eleganci restavracije je v izrazito alpskem slogu oblikovana tako imenovana Lovska soba. Lesen pod, z lesom obložene stene ter strop, umetelno izdelani leseni stoli, ki ponosno kažejo oblike tradicije ter subtilna osvetlitev prostora sooblikujejo prijazen in domač ambient, katerega akcent predstavlja prelep pomirjujoč pogled skozi okno.

Pomlad, poletje, jesen ali zima. Na lep sončen dan, ne glede na letni čas, je naša prostorna hotelska terasa kot nalašč za uživanje, sprostitev ob dobri kavi ter lovljenje sončnih žarkov. Neposreden pogled preko travnika na markantne in mogočne gore Kamniško-Savinjskih Alp vas bo očaral in začaral.

 

Vabimo vas, da poskusite naše specialitete.

Rezervirajte si mizo:

info@plesnik.si ali po telefonu na 03 839 23 00.

 

Rezervacija je obvezna tako za kosilo, kot za večerjo.

Green Globe
Green Globe