Aktualno

Ponedeljek, 8. maj

Poletni jogijski oddih v objemu mogočnih gora? Zakaj pa ne!

Hotel Plesnik slovi kot oaza miru in sprostitve, kraj, kjer človek najde spokojnost in se lahko vrne k sebi. Izjemne naravne danosti, ki obdajajo hotel, samo dodatno stimulirajo pretok energije in omogočajo popoln detoks v objemu neokrnjene narave, daleč stran od ponorelega sveta.

 

Ali ste vedeli, da v Hotelu Plesnik že vrsto let skozi celo leto potekajo številne jogijske delavnice in izobraževanja? Sodelujemo s priznanimi mojstri in vaditelji joge, ki vam bodo odstrli vpogled v svet joge in vas popeljali

 

Oglejte si datume aktualnih delavnic in si zagotovite vstopnico v lepše in bolj zdravo življenje!

 

Klik do aktualnih jogijskih delavnic

28. april

Termini za majski sadhana jogijski oddih se polnijo! Pohitite s prijavo...

Mesta za udeležbo na prvem terminu sadhana jogijskega oddiha, ki bo potekal od 18.  do 21. maja 2023 v hotelu Plesnik, se hitro polnijo. Ne odlašajte s prijavo in si dovolite odmik od napornega sodobnega življenja.

 

Tridnevni umik s sadhana jogo vam bo pomagal spoznati, da joga ni cilj, temveč pot. Uskladite se s svojim najvišjim jazom, izoblikujte svoje perspektive in poglobite svojo prakso joge.

 

Več o programih

 

 

15. april

Še ne veste, kam na prvomajski oddih?

Vabimo vas, da nas obiščete v hotelu Plesnik. Za vas smo pripravili poseben program s kresovanjem pod Alpami, lahko pa boste uživali tudi v različnih aktivnostih v naravi ali pa si ogledali naravne in kulturne znamenitosti v okolici.

 

Dvodnevni oddih s pestrim spremljevalnim programom vam je med prvomajskimi prazniki na voljo že od 314 € po osebi. Za več informacij nas kontaktirajte. 

 

Klik do obrazca

 

Green Globe
Green Globe